Terug naar overzicht
± min

Chiropractisch hoofdkussen tegen nekklachten en rugklachten!

Een veelgehoorde klacht bij een whiplash zijn nekklachten en hoge rugklachten. Met een nieuw chiropractisch hoofdkussen zouden vele whiplash klachten zijn te voorkomen.

Met dit nieuwe kussen zou met name de wervelkolom optimaal te stabiliseren zijn. Hierdoor zouden nekklachten en rugklachten sterk kunnen afnemen en zo zou een meer ontspannende slaaphouding in bed te vinden zijn. Aldus de fabrikant zou dit anatomisch verantwoorde hoofdkussen bestaan uit 2 afzonderlijke kussens, die beide zijn gevuld met gesiliconiseerde holle polyestervezels.

Het ene heeft een vulkwaliteit van 500g/m2, het andere van 780g/m2. Ze zijn licht van gewicht, stofvrij, reukloos en hypoallergeen. Daar kunnen schuimrubber, polyester of donsveren niet tegenop! De beide kussens kunnen met klittenband op elkaar worden bevestigd.

Je kunt in elke situatie proefondervindelijk vaststellen welke mogelijkheid je het meeste comfort biedt bij het plaatsen van de kussen op elkaar (zie de foto in de link). Met z’n grote veerkracht past het hoofdkussen zich op natuurlijke wijze perfect aan je slaaphouding aan. Je schedel en wervelkolom worden optimaal gelijkmatig ondersteund. Je bent dus altijd verzekerd van de ideale orthopedische ondersteuning van je nekwervels bij het slapen, ongeacht je slaaphouding.

De combinatie van 2 kussens heeft voortreffelijke therapeutische eigenschappen: de verschillende materialen nemen geen (adem)vocht op en laten de lucht vrij circuleren. Zo houdt het ook je hoofd en nek koel, zodat de spieren optimaal kunnen ontspannen.

Je rust heerlijk uit, om ‘s ochtends helemaal verkwikt en als herboren op te staan!

Standaardformaat: 57x40 cm, dus je eigen kussenslopen passen!

Het hoofdkussen is te bestellen op Compleet Comfort.