Direct gratis juridische hulp bij whiplash letselschade! De aansprakelijke tegenpartij betaalt.

Second Opinion

De cliënt of patiënt tegenover de alwetende professional. U die niet voor de situatie heeft gekozen en de deskundige professional die vaak hoog opgeleid is en alle knepen van het vak kent en niets ander doet dan ‘letselschadezaken’ te behartigen.

Je hoeft vaak geen jurist te zijn om te weten dat een bepaald voorstel van de tegenpartij om de schade af te wikkelen, niet voldoet en toch staat u voor de keuze: een streep eronder zetten of door te gaan, misschien dan nog langer wachten op duidelijkheid?

U kunt dat ondervangen en uw zaak laten toetsen. U kunt kiezen Geen resultaten. Geen Kosten.

U kunt uw zaak aan een letselschadeadvocaat op letselschadedeskundige voorleggen. De kosten zijn dan vaak onderdeel van de schade en te verhalen op een tegenpartij. Heeft u een Rechtsbijstandsverzekering, dan heeft u vaak zelfs recht op een second opinion.

Hoe werkt het?

U vul het verzendformulier in en legt uw situatie uit en er wordt geheel vrijblijvend contact met u opgenomen. Laat een andere deskundige uw zaak nog eens toetsen.
Een second opinion is daarvoor de aangewezen manier en is de optie voor meer duidelijkheid.

Vul hieronder het formulier in om een Second Opinion aan te vragen.

Heeft u een vraag, of wilt u graag persoonlijk uw situatie bespreken? U kunt altijd bellen met onze specialisten van Whiplash.nl.

Bel gratis 030 2080 270
Whatsapp ons: 06-159 559 48

U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur