Direct gratis juridische hulp bij whiplash letselschade! De aansprakelijke tegenpartij betaalt.

9 feiten en fabels over whiplash letselschade

Over whiplash letselschade bestaan nog steeds veel misverstanden. Is het chronisch? Zit het tussen de oren? Wordt het wel serieus genomen door verzekeraars? In deze blog worden 9 vooroordelen getackeld. 

Lees meer

Meer kans op whiplash door kabinetskeuze voor energiezuinige auto

Nederland loopt een groter risico op whiplash in het verkeer dan andere Europese landen. Het vanuit de overheid stimuleren van (kleinere) energiezuinige modellen gaat ten koste van de auto’s met zelfrijdende systemen.

Lees meer

Whiplash treft 3 inzittenden van zelfrijdende Google-auto

Bij een ongeluk met een zelfrijdende auto van Google liepen begin van deze maand drie inzittenden whiplash op. Het is voor het eerst dat bij een test met een Google-auto gewonden vielen. De informatie komt uit een blog van Chris Urmson, hoofd van de afdeling zelfrijdende auto's bij Google.

Lees meer

Dashcam als bewijsmiddel bij ongevallen met whiplash

Opnamen gemaakt met een dashcam worden steeds vaker gebruikt als juridisch bewijsmateriaal bij verkeersongevallen met letselschade, zoals whiplash. Politie en justitie moedigen automobilisten aan een dashcam aan te schaffen. Lees meer

‘Over vijf jaar geen auto-ongevallen met whiplash meer door menselijke fout’

Engelse experts verwachten dat ongelukken met whiplash door menselijke fouten grotendeels kunnen worden uitgesloten als zelfrijdende auto’s op de weg de norm worden.

Lees meer