Terug naar overzicht
± 0 min

Letselschade en whiplash succesverhalen nauwelijks te controleren!

Steeds vaker zien we op diverse sites van letselschade bureaus of advocatenkantoren succes verhalen terugkomen van hoe goed een zaak wel niet is afgewikkeld. De waarheid is veelal niet te controleren en het verbaast ons dat in beginsel veel kleine kantoren hiertoe over gaan in de hoop zo potentiële cliëmten aan zich te binden. Laat u hierdoor niet misleiden.

Ons advies is om juist naar een (whiplash)belangenbehartiger te zoeken die minimaal 10 à 15 specialisten in dienst heeft, zodat u er van op mag vertrouwen dat deze ook daadwerkelijk gespecialiseerd zijn op het gebeid van schaderegeling. Letselschaderegeling is een complex gebied. Naast alle juridische aspecten die om de hoek komen kijken qua aansprakelijkheid of voordeeltoerekeningen, heb je binnen dit vakgebied ook te maken met fiscale aangelegenheden. De jurisprudentie (gerechtelijke uitspraken) en nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar razend snel op. Een goede specialist moet altijd bijblijven en dat lukt niet tot in elk klein detail. Één enkel persoon kan nooit gespecialiseerd zijn op alle deelgebieden binnen de letselschadebranche. Als men dan terug kan vallen op veel specialisten binnen de eigen organisatie, is dat een pré.

Letselschade.nl zal dan ook zorgdragen dat slachtoffers die een kans lopen ook arbeidsongeschikt te raken, in contact te brengen met specialisten die ook binnen de organisatie bijvoorbeeld kunnen terugvallen op arbeidsdeskundigen; zo ook wat betreft de vaststelling van de behoefte aan huishoudelijke hulp. Veel kleine bureaus hanteren graag de maatstaf die verzekeraars hebben voorgesteld in vaste bedragen, zoals voor het huishouden, de eerste weken na een ongeval en bijvoorbeeld voor de klussen in en rond de eigen woning die voor langere tijd niet meer (zelf) te doen zijn. Dit voorkomt discussie, maar door juist hierin je expertise te laten zien en niet mee te gaan met verzekeraars, komt een slachtoffer echt te weten wie wèl een specialist is in dit vakgebied.

Wilt u weten wie in uw regio de specialisten zijn voor uw letselschade? Schroom niet ons Gratis en natuurlijk geheel vrijblijvend te bellen op ons gratis telefoonnummer 0800 - 0112. U krijgt altijd advies van ervaringsdeskundigen en letselschadespecialisten. Wij helpen u graag verder.

Let op! Door drukte kan het voorkomen dat u onze telefonistes aan de lijn krijgt en dat wij u op een later tijdstip even moeten terugbellen; wij doen dat graag!