Direct gratis juridische hulp bij whiplash letselschade! De aansprakelijke tegenpartij betaalt.

In Nederland zijn veel letselschade advocaten en juristen actief. Zowel lokale zelfstandigen als landelijk opererende letselschadebureau’s zoals Jurilex. We adviseren u een wel overwogen keuze te maken voor een letselschade advocaat. De afwikkeling van een letselschadezaak kan veel tijd in beslag nemen. Laat u niet verleiden om snel akkoord te gaan met een schikkingsvoorstel van de tegenpartij of het tekenen van een vaststellingsovereenkomst. Raadpleeg vooraf een deskundige en laat u informeren over uw letselschade zaak.

Bekijk onderstaand overzicht voor een letselschade advocaat bij u in de buurt.

Noord-Holland

Zuid-Holland

Flevoland

Utrecht

Noord-Brabant

Gelderland

Overijssel

Drenthe

Groningen

Gratis rechtsbijstand voor slachtoffers

In Nederland is het zo geregeld dat wanneer u letselschade hebt opgelopen door de schuld van een ander, die persoon of dat bedrijf ook alle kosten van uw juridische bijstand door een letselschade advocaat of jurist moet betalen. De juridische dienstverlening kost u dan niets.

Wat doet een letselschade advocaat?

Een letselschade advocaat behartigt uw belangen bij het claimen van een letselschadevergoeding. De letselschade advocaat inventariseert uw letsel, bekijkt de aansprakelijkheidstelling, stelt de letselschade claim op en ontzorgt u gedurende de afwikkeling van het schaderegelingsproces. Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk zaken over uw letselschade documenteert. Bewaar bijvoorbeeld bonnen, afschriften en betaalwijzen, zodat u deze als bewijs van de gemaakte kosten kan toevoegen aan uw letselschadeclaim.

  1. Inventariseren letsel
  2. Verzamelen bewijsmateriaal
  3. Aansprakelijk stellen van de schuldige
  4. Voorschot op schadeclaim bepalen
  5. Definitieve claim vervaardigen
  6. Afronden letselschadezaak

Wanneer u vragen heeft over het inschakelen van een letselschade advocaat of het claimen van een letselschadevergoeding, dan kan u altijd telefonisch opnemen met onze helpdesk.
Bel gratis 0880 112 120 en wij geven u direct advies.

U kan ook uw letselschade via ons contactformulier bij ons melden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Gratis hulp bij whiplash letselschade claimen? Wij beantwoorden graag uw vragen over whiplash letselschade, het claimen van een letselschadevergoeding of het inschakelen van een letselschadebureau. U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

Heeft u een vraag, of wilt u graag persoonlijk uw situatie bespreken? U kunt altijd bellen met onze specialisten van Whiplash.nl.

Bel gratis 030 2080 270
Whatsapp ons: 06-159 559 48

U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur