Direct gratis juridische hulp bij whiplash letselschade! De aansprakelijke tegenpartij betaalt.

Wat is letselschade?

Letselschade is zowel de lichamelijke als geestelijke schade die een slachtoffer ondervindt. Ter compensatie van de geleden schade kunnen letselschade slachtoffers een letselschadevergoeding claimen door de tegenpartij aansprakelijk stellen voor de schade.

Oorzaken van letselschade

Letselschade wordt vaak veroorzaakt door bedrijfsongelukken en verkeersongelukken. Bij een verkeersongeval waarbij iemand van achteren wordt aangereden, is vaak sprake van whiplash letsel. Whiplash letsel is de verzamelnaam voor klachten die ontstaan nadat het hoofd een plotselinge, heftige beweging maakt.

Letselschadevergoeding claimen

Ter compensatie van de geleden schade kan u een letselschadevergoeding claimen door de tegenpartij aansprakelijk te stellen voor het veroorzaken van de letselschade. Naast een materiële vergoeding bevat een letselschadevergoeding vaak ook een vergoeding voor immateriële schade zoals leed, pijn en gederfde levensvreugde. Deze vergoeding wordt smartengeld genoemd.

Voor het berekenen en vaststellen van de hoogte van een letselschadevergoeding wordt onder andere gekeken naar

  • gerechterlijke uitspraken in vergelijkbare zaken
  • de ernst van uw letsel
  • de gevolgen van uw letsel

Hulp bij whiplash letsel

Wanneer u vragen heeft over whiplash letsel of het claimen van een schadevergoeding kan u contact opnemen met onze helpdesk. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Heeft u whiplash letselschade opgelopen en wilt u de verantwoordelijke tegenpartij aansprakelijk stellen? De specialisten van Whiplash.nl kunnen u helpen met uw claim. Neem contact op via 0880 112 120 of vul ons contactformulier in en ontvang gratis en vrijblijvend advies!

Heeft u een vraag, of wilt u graag persoonlijk uw situatie bespreken? U kunt altijd bellen met onze specialisten van Whiplash.nl.

Bel gratis 030 2080 270
Whatsapp ons: 06-159 559 48

U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur