Direct gratis juridische hulp bij whiplash letselschade! De aansprakelijke tegenpartij betaalt.

Whiplash behandeling

Jaarlijks lopen ongeveer 15.000 tot 30.000 mensen whiplashletsel op. Whiplash ontstaat nadat het hoofd een plotselinge heftige beweging heeft gemaakt danwel een plotselinge overrekking van de nek. De oorzaak is vaak een verkeersongeval, maar een whiplash kan ook opgelopen worden tijdens sport, een bedrijfsongeval of een onschuldig ongeluk thuis.

Veel mensen met whiplashletsel hebben slecht korte tijd last van klachten. Het grootste deel van de klachten verdwijnt binnen 6 maanden. 1 op de 5 mensen heeft echter blijvend klachten na een whiplash.

Er is tot op heden geen wetenschappenlijk bewezen whiplash behandelingen die voor volledige genezing zorgen. Bij de behandeling van whiplash is wel bekend dat de kans op chronische klachten wordt verkleind door actief te blijven. Daarnaast is er een breed gedragen overeenstemming over de positieve effecten van een multidisciplinaire behandeling. In sommige gevallen kan een klachtgerichte behandeling veel verbetering geven.

Een whiplash behandeling kan op 2 manieren worden behandeld; een multidisciplinaire aanpak of een klantspecifieke aanpak. Bij een multidisciplinaire behandeling van whiplash wordt het whiplashletsel vanuit meerdere disciplines bekeken en behandeld.

Heeft u whiplash letselschade opgelopen en wilt u de verantwoordelijke tegenpartij aansprakelijk stellen? De specialisten van Whiplash.nl kunnen u helpen met uw claim. Neem contact op via 0880 112 120 of vul ons contactformulier in en ontvang gratis en vrijblijvend advies!

Gratis hulp bij whiplash letselschade claimen? Wij beantwoorden graag uw vragen over whiplash letselschade, het claimen van een letselschadevergoeding of het inschakelen van een letselschadebureau. U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie.

Heeft u een vraag, of wilt u graag persoonlijk uw situatie bespreken? U kunt altijd bellen met onze specialisten van Whiplash.nl.

Bel gratis 030 2080 270
Whatsapp ons: 06-159 559 48

U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur